زمان جاری : شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 4:50 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازدید 132
نویسنده پیام
hsmoa آفلاین


ارسال‌ها : 8
عضویت: 18 /10 /1390
سن: 23
تشکرها : 4
تشکر شده : 2
کتابچه راهنمای آندروید
این کتاب دارای پنج بخش میباشد که هر بخش یک موضوع خاصی از سیستم عامل آندروید را دنبال می کند؛ در زیر خلاصه ای از مطالب درون کتاب را برایتان آورده ایم:





از بچگی تا پادشاهی!

آندروید را می توان به عنوان یکی از تاثیرگذارتین سیستم عامل های قرن حاضر دانست.پا به پای iOS،آندروید توانسته است راه را برای موبایل هایی هموار کند که حرف جدیدی برای گفتن دارند و مفهومی نو از فناوری را عرضه کرده اند.

در حال حاضر،آندروید گوی سبقت را از حریفان ربوده و در صدر پرکاربرد ترین سیستم عامل ها قرار دارد.این در حالی است که فعلا خبری از افول این سیستم عامل قدرتمند نیست!

این کتاب شما را با آندروید آشنا می کند و با حقه ها و روش هایی که در ادامه ارائه خواهند شد،لذت استفاده از این آندروید را بیش از پیش برای شما آشکار می سازد.

فقط اجازه دهید قبل از وارد شدن به این مباحث،نگاهی به تاریخچه آندروید و همچنین تفاوت میان ورژن های مختلف آن در بازار بیندازیم.شاید مبحث دوم به نظر خیلی مهم نرسد،اما چون اندروید هر چند وقت یکبار با یک ورژن جدیدتر بروزرسانی می شود،آشنا شدن با پروسه ورژن ها امری حیاتی است.

تاریخ مختصر آندروید

آندروید در همین چند سال اخیر نگاه کاربران را به خودش جلب کرد،اما اگر بخواهیم ریشه یابی کنیم،برمیگردد به سال ۲۰۰۳ که شرکت آندروید تاسیس شد.

جالب است بدانید که اوج جذابیت آن هنگامی بود که در سال ۲۰۰۵ توسط گوگل خریداری شد.

حتی بعد از خرید آندروید،اهمیت آن برای گوگل پنهان بود.شرکت آندروید در طول وجود خارجی اش،نم پس نداده بود و مانند یک پسر خوب و مودب و سربه زیر به کارش ادامه می داد.

گوگل ورژن ۱٫۰ آندروید را در سال ۲۰۰۸ بر روی گوشی HTC Dream (G1) عرضه کرد که توام بود با یک وعده برای یک انقلاب در پلتفرم های منبع باز وسایل موبایل.

بعضی ها معتقد اند این وعده توسط گوگل محقق نشده است،اما خوب قطعا طرز نگاه گوگل به پلتفرم های منبع باز با طرز تفکر اپل بسیار متفاوت است و همین نوید بخش خواهد بود.

آندروید کار بزرگی انجام داد و آن،جلوزدن از رقبای قدرتمندی مانند نوکیا،بلک بری و اپل بود.

اگر عمیق تر به آندروید نگاه کنیم،متوجه یک کرنل لینوکس می شویم.کاربرانی که گوشی هایشان را هک می کنند خوشبختانه یا متاسفانه باید با دستور های prompt دست و پنجه نرم کنند.

اگرچه هنوز لینوکس در ژرفای آن نفس می کشد،اما آندروید آن قدر ها هم شبیه لینوکس نیست،چون اصلا می خواهد گذشته تاریکش را فراموش کند و یک رابط کاربری را ارائه کند که هر کسی از آن لذت ببرد.

دانلود :
http://gooyaup.com/uploads/gooya_13210863631.pdf

منبع:آندرویدها

دوشنبه 19 دی 1390 - 21:10
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :